Tull & Import Skatt

Tullen är en statlig myndighet med ansvar för reglering av transporter som kommer in ett land eller en region. Alla försändelser som skickas till och från ett land eller en region måste rensa tullen först. Det är alltid köparens ansvar att rensa tullen och betala de relevanta tullavgifter.

Vi lägger inte till skatter, moms eller andra dolda avgifter. Du betalar oss exakt det pris som vi märkt på webbplatsen, det vill säga varor delsumma + fraktkostnad.

I de flesta länder, men du måste betala skatt eller avgifter på importerade varor. Ibland varor till ett visst värde, eller i vissa kategorier, inte ger upphov till skatterna.

Reglerna är olika i varje land. Tyvärr finns det inget sätt för oss att känna till reglerna, regler, vanor, traditioner, praxis, kryphål, planer, system, skrivbordsarbete, koder, lagar, meddelade av varje enskilt land.

Därför kan vi inte, och ska inte, ge råd om skatt i ditt land. Som köpare är det ditt ansvar att ta reda på den informationen innan du beställer.

Om du måste betala importskatter och / eller ytterligare tullar och omsättningsskatt, då du skulle behöva betala det till kuriren vid mottagandet av paketet (s). Vi kan inte räkna ut det för dig och det finns inget sätt att i förväg betala den. Om du är drop-shipping eller skicka en gåva objekt för någon, se till att de är medvetna om möjligheten att betala skatt när du tar emot varan.

Vänligen ta reda på så mycket du kan om din importskatter i ditt eget land innan du slutför din beställning. Om du ta reda på information om importskatt situationen i ditt land, och du tror att det finns sätt att minimera de skatter du måste betala (eller eliminera skatter helt och hållet), bara berätta för oss vad du behöver genom att sätta instruktioner (om märkning, förpackning , deklarationer, fakturor, etc.) i kommentarfältet under kassan. Vi är mer än glada att följa dina instruktioner.
 
Om objekten är kvarhålls av tullen, som ansvarar för godkännande av objekten?

Om objekten är kvarhålls av tullen efter att fartyget lämnat säljarens land, då köparen är ansvarig för avslutande av fängslade objekt.

Om en mycket stor order levereras till mitt land, tullen kommer att ta min beställning?

Ja, det är ett detta kunde. Vi föreslår att du ber oss i förväg för att dela dina beställningar i flera mindre paket, som ska levereras vid olika dagar för att undvika eventuella beslag.

Om tullarna uppstått, vem är ansvarig?

Det är köparens ansvar för någon beställnings-arbetsuppgift avgift som kan tas ut från leverans. Hur importtullen debiteras beror på varje lands egna politiken.