Vår Garanti

Missydress.se är världens ledande bröllop och formell klädsel leverantör, med ett gott rykte för att ge perfekt klänningar för alla tillfällen. Vi har gjort massor av klänningar för kvinnor och flickor världen över, och fler och fler kunder nu väljer oss som plats att handla för deras stora dagar och evenemang!

skräddarsys

Alla klänningar är anpassningsbara, och varje del är skapad av våra mästare tekniker och skär individuellt för varje kund. Varje klänning är minutiöst handgjorda i området för att garantera kvalitet.

Bästa kvalitet

missydress anställer bara de bästa sömmerskor och erfarna konstruktörer som använder de finaste produktionsteknik för att skapa din klänning.

1 Vi väljer noggrant högkvalitativa pärlor, pärlor, tyger och trådar för att skapa varje klänning. Vi letar efter levande färger, vacker glans och rika texturer i varje material som går in i din klänning.

2 Många av våra klänningar har vackra beading på ärmar, livstycket eller kjol. Professionella sömmerskor spendera timmar skickligt sy på pärlor och pärlor för att fullända en elegant och klassisk design för dig.

3 rynkad detaljer är inte bara dekoration för din klänning-det kan bidra till att skapa en figur-smickrande silhuett. Våra skräddare gör alla ruching för hand för att skapa den perfekta formen och fyllighet på varje klänning.

4. Alla våra klänningar är helt fodrade och strukturerade för att hålla sin form och smickra din figur. Våra full kjolar klänningar använder ett hårt nät foder under en mjukt tyg som känns behaglig mot huden.

Utmärkt kundservice

Oavsett vem och var du är, när du vill göra en beställning eller ge oss värdefulla råd, bara att kontakta oss så fort du kan. Vi värdesätter relationen med kunder, partners och företag, som du, så vår kundservice team är just här som väntar på att hjälpa dig. 24 timmar chatt tjänsten är tillgänglig för att ta all din konsultation och förfrågningar. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.